Waar leest en leert u alles over permanente make-up?

Zoals het in veel beroepen wenselijk is om met de tijd mee te gaan en je kennis en vaardigheden up to date te houden, zo is het ook in mijn vak als schoonheidsspecialiste. Steeds meer krijg ik de vraag of ik ook permanente make-up doe. Tot op de dag van vandaag doe ik dat niet maar ik begin er nu wel over na te denken om toch een opleiding voor permanente make-up te gaan volgen. Bij collega schoonheidsspecialistes, waarvan ik weet dat zij permanente make-up doen, ben ik informatie gaan vragen over waar zij de opleiding hebben gevolgd en hoe zij dat hebben ervaren. Uiteraard wilde ik een goede opleiding volgen, tenslotte breng je iets definitiefs aan in het gelaat van iemand. Bij de diverse collega’s waar ik mijn informatie heb ingewonnen, kwam eigenlijk unaniem naar voren dat ik de website nouveaucontour.nl moest raadplegen, hier zou ik een gedegen opleiding voor permanente make-up kunnen volgen. Heb het advies van mijn collega schoonheidsspecialistes opgevolgd en ben me gaan oriënteren op de site die zij aangaven. Kan me er helemaal in vinden dat mijn collega’s mij naar deze site hebben verwezen, het is een zeer informatieve site en er wordt duidelijk en helder weergegeven wat de mogelijkheden zijn tot het volgen van een opleiding voor permanente make-up. Voor de aanvullende vragen die ik had heb ik een mailtje gestuurd, had ook kunnen bellen maar daar had ik op dat moment niet de tijd voor en was dus blij met de mogelijkheid om een mailtje te kunnen sturen. De volgende dag had ik al antwoord op mijn mail. In de mail werd concreet antwoord gegeven op mijn vragen over de opleiding voor permanente make-up. Tevens werd aangeven dat ik alle salon benodigdheden voor het aanbrengen van permanente make-up eveneens via de site kon bestellen. In alle opzichten bood deze site mij precies wat ik zocht en heb dan ook besloten dat ik mij ga inschrijven voor de eerstvolgende startdatum van de opleiding. Ben erg benieuwd wat de opleiding mij gaat brengen maar gezien de professionaliteit van de site, moet dit helemaal goed komen.

Dit is de site waar u zijn moet als u alles wilt weten over permanente make-up

Het is ontzettend belangrijk om je kennis en vaardigheden op peil te houden, dit is eigenlijk op elk beroep van toepassing. Het is net zo belangrijk dat je de weg weet te vinden naar de sites die je hierbij van dienst kunnen zijn. Ben dan ook erg blij dat ik op deze site gewezen ben, hier kan ik terecht voor theorie en praktijk.

Ik ben zeer tevreden

Dankzij de site nouveaucontour.nl, heb ik een waardevolle, beroepsgerichte opleiding kunnen volgen en ben dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • De site over veel beroepsmatige kennis beschikt
  • De mensen achter de schermen, bereid zijn mee te denken
  • Ik er tevens de benodigde producten kan bestellen

Zoekt u net als ik een professionele opleiding in de permanente make-up branche, dan moet u zeer zeker een kijkje nemen op deze site. Een degelijke en professionele site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *