wegwerp handschoen

Vinyl handschoen online kopen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor een kwalitatief sterke vinyl handschoen? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij leveren voor een betaalbare prijs vinyl handschoenen voor uw bedrijf. Naast de vinyl handschoen bent u bij De Boer Dental ook aan het juiste adres voor nitril en latex handschoenen. Voor een gemakkelijk overzichtelijk van de verschillende soorten en maten handschoenen, kunt u terecht op de website van De Boer Dental. Wilt u direct online bestellen? Ga naar deboerdental.nl en zij zorgen ervoor dat uw bestelling op gepaste wijze bij u bezorgd wordt. Niet alleen voor handschoenen is De Boer Dental het juiste adres, maar u kunt er ook slagen voor occasions en onderdelen, disposables, hygiëne en dispensers, cassettes, compressoren en afzuiging tandartsen, hoekstukken en turbines meubilair, planmeca apparatuur en verschillende soorten handschoenen.

Feather Gloves

Veilig en vertrouwd winkelen bij De Boer Dental!

Welkom bij De Boer Dental! Via deboerdental.nl komt u op de website van De Boer Dental terecht en kunt u het complete aanbod zien. Het is nu nog makkelijker en sneller om uw vinyl handschoen via de webshop te bestellen. Wij hebben diverse verbeteringen doorgevoerd om sneller en makkelijker te kunnen bestellen. Koop hier uw vinyl, latex of nitril handschoenen voor een betaalbare prijs. De Boer Dental biedt u hoge kwaliteit in een korte tijd. Vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis kunnen hebben. Alle producten beschikken over een EU CE Keurmerk. Dit houdt in dat ze voor verschillende branches te gebruiken zijn. Voor zowel kappers, schoonheidsspecialisten, industrieel gebruik, thuiszorg, zorg, voedingsmiddelenbranche, schoonmaak, research, cosmetica, dienstverlening, laboratoria, manicure, pedicure of voor andere doeleinden waarbij extra hygiëne gewenst is.

Vinyl

Vinyl handschoen bij De Boer Dental

Een vinyl handschoen staat erom bekend dat deze geschikt zijn voor éénmalig gebruik. Op het moment dat u de handschoen meerdere malen gebruikt is dit niet goed voor de hygiëne. De vinyl handschoen biedt mensen met een allergie voor latex een goede oplossing aan. Door gebruik te maken van vinyl handschoenen kunt u uit gaan van optimale allergie vrije bescherming. Vinyl handschoenen zijn gemaakt van P.V.C. Plastisol. Kwaliteit handschoenen met alle juiste keurmerken voor verschillende branches. Bekijk snel het aanbod en bekijk welke werkhandschoenen het beste bij uw praktijk passen. U kunt een proefpakket aanvragen om te proberen welke bij u passen.