100pt

Tip voor een goede personal trainer in Arnhem

Ben je op zoek naar een personal trainer Arnhem? Dan ben je bij 100% Pt aan het juiste adres. De personal trainers van deze sportschool kunnen namelijk iedere sporter ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden begeleiden om sterker, fitter en energieker te worden.  

Een zeer goed opgeleide personal trainer 

Het belangrijkste van wat sport jouw kan geven is het vertrouwen in het lichaam. Een personal trainer Arnhem van 100% Pt  kan elke sporter begeleiden voor het behalen van zijn of haar persoonlijke doelen ongeacht wat deze zijn. Tijdens de training wordt je gepushed om alles uit jezelf te halen. Dit kan voor de beginnende sporter erg pittig zijn maar de personal trainer kan jouw zo motiveren dat je door zult zetten en komt voor elke training. Zo kun je bij deze personal trainer terecht voor het opbouwen van meer spiermassa en voor het afslanken.

Een op maat gemaakt voedingsschema

Voordat je begint met sporten zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zul je het uitgebreid hebben over de persoonlijke doelen die je wilt gaan behalen met het volgen van de personal training. Ook zal er uitgebreid worden gesproken over jouw voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. De personal trainer zal daarom een voedingsschema opstellen op basis van de voeding die jij lekker vindt om te consumeren. Neem eens een kijkje op de website van 100% PT voor meer informatie.