Spullen die vrouwen niet kopen

Wat zijn nou typische producten of artikelen die mannen wel zouden kopen en vrouwen nou nooit. Hier is af en toe best wat discussie over in de wereld en dus vonden wij dit een leuk onderwerp om eens een blog over te gaan schrijven. Wij zetten de meest genoemde producten voor je op een rij. Dit komt voort uit een enquête die eerder is gehouden onder de bevolking in Nederland. Dit is dus niet onze eigen mening, maar komt voort uit een studie. We wensen je veel leesplezier!

Erectiepillen


Waarschijnlijk al verwacht en ook daadwerkelijk gebleken: erectiepillen bestellen doen vrouwen niet. Het komt wel eens voor dat een vrouw voor een man die niet zo snel een erectie krijgt, pillen besteld, maar normaal gesproken doen mannen dit natuurlijk zelf. Voor mannen is het toch op de een of andere manier een grote schaamte om erectiepillen te bestellen en dus doen ze het liever zelf dan dat ze dit vragen van een ander. Het vragen aan een ander kan toch net wat meer schaamte opleveren dan als je dit zelf doet. Soms komt een vrouw er zelfs helemaal niet achter dat een man erectiepillen heeft gehaald (Althans daar komen ze pas tijdens de seks achter waarschijnlijk).

Wat betaal ik hiervoor? 


Wat betaal je nu precies voor erectiepillen? In het geval dat je interesse hebt is het goed om te weten dat je voor een doosje met dergelijke pillen gemiddeld tussen de 5 euro en 300 euro betaald. Waarom dit zo breed genomen is, is omdat het natuurlijk geheel afhankelijk is van de hoeveelheid die je besteld. Hoe meer je besteld, hoe meer je logischerwijs voor een doosje moet betalen. Hou er rekening mee dat je daarom ook zoveel mogelijk in één keer besteld, omdat je hierdoor staffelkorting kunt krijgen.