Fysiotherapie Veenendaal nodig?

Heeft u een klacht of pijn in uw lichaam en houd het langer aan? Schakel dan fysiotherapie Veenendaal in. Wij kunnen u helpen met inwendige klachten en zorgen ervoor dat het vermindert of verdwijnt.

Fysiotherapie Veenendaal

Wanneer u in de ochtend wakker wordt en u hebt last van uw nek, verkeerd gelegen dus. Dan is uw nek stijf en kan u hem niet goed meer bewegen. Dat kan nog niet veel kwaad, als uw klacht langer dan twee weken duurt, kan u een bezoekje brengen aan de fysio. Daar kunnen zij uw klacht in de gaten houden en zorgen dat het niet erger wordt. Ze laten uw oefeningen doen en geven u tips voor thuis. Hierdoor heeft u een geruststellender gevoel wanneer u afwacht en het niet overgaat.

behandeling

Bent u geopereerd aan uw heup en moet u revalideren, dan kunt u ook bij de fysio terecht. Zij maken voor u een schema met oefeningen welke u volgen kan om goed en snel te revalideren. Die oefeningen moet u dan elke dag doen en dan per week terugkomen langs de fysio. Zij houden het proces bij en helpen u weer snel op de been. Ditzelfde geldt voor de knie.

U kunt ook klachten hebben van overbelasting. Wanneer daar een klacht van ontstaat, dan is het belangrijk om hier niet lang mee rond te blijven lopen. Het kan overgaan in een chronische klacht, dan kan u niet meer van uw klacht afkomen en kan de fysio het alleen nog maar helpen te verminderen.

behandelzaal

Osteopathie is een behandeling waarbij de osteopaat alleen gebruik maakt van zijn handen, hierbij gebruikt hij dus geen apparaten. Deze behandeling wordt gebruikt bij rug en nekklachten, ook bij gewrichtsproblemen en sportletsels wordt deze behandeling gebruikt. Osteopathie wordt ook aangeboden bij fysiotherapie Veenendaal.