Basic fit in Hoofddorp

Physiq

Wil je graag fitter of sterk worden of simpelweg een gezondere levensstijl creëren? Dan ben je voor basic fit Hoofddorp bij Physiq aan het juiste adres. De ervaren personal trainers die bij deze sportschool werken kunnen namelijk elke sporten begeleiden ongeacht het niveau. 

De balans tussen fysieke en mentale kracht 

Naast de intensieve trainingen die je bij Physiq zul gaan volgen zal er ook worden gewerkt aan jou mentale kracht. De balans hiertussen is namelijk van essentieel belang voor het creëren van een betere versie van jezelf en dit is waar het bij Physiq allemaal om draait. Er zal worden getraind op basis van bewezen concepten. Zo kunnen de personal trainers zien wat voor jouw werkt om zo een perfecte begeleiding aan te kunnen bieden. Als je onder begeleiding van een personal trainer sport zal je altijd in de juiste houding zitten waardoor blessures worden voorkomen. Wanneer de training begint zal er vanaf de basis omhoog worden gewekt. Wanneer je de techniek onder de knie hebt zal er specifiek op jouw persoonlijke doelstellingen worden getraind. 

Het intakegesprek met een personal trainer van Physiq 

Voordat je begint met de trainingen zal er eerste een intake gesprek plaatsvinden met een personal trainer van deze sportschool. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gesproken over jouw persoonlijke instellingen die je wilt behalen en jouw huidige voedingspatroon. het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het creëren van een gezondere levensstijlen het  behalen van echte en duurzame resultaten. Neem voor meer informatie over deze basic fit Hoofddorp eens een kijkje op de website van Physiq.